Стани дистрибутор на ТианДе

Какво печеля като стана дистрибутор на ТианДе?

Регистрацията в компания ТианДе ви дава възможност да ползвате качествена козметика с отстъпка от каталожната цена, както и да печелите допълнително.

Като дистрибутор имате следните предимства:

  • Купувате продуктите с отстъпка  от каталожната цена. Отстъпката е постоянна и не зависи от месечния оборот.
  • Продавате с препоръчителна надценка  (т.е на каталожна цена) - това е директната печалба за вас от продажбата на продукти.
  • Ако желаете, може да привличате нови дистрибутори и да изградите ваша собствена мрежа, от чийто стокооборот ще печелите допълнителен бонус - в зависимост от месечните продажби на вашата структура.

Как да стана дистрибутор на ТианДе?

Преди да станете дистрибутор е важно да знаете:

  • Регистрацията ви като ТианДе дистрибутор е безплатна. Не е обвързана с първоначална такса за включване!
  • Няма задължителни месечни покупки или обороти!
  • За да поддържате статута си на дистрибутор, е необходимо поне веднъж на шест месеца, да имате покупка на продукти на стойност 50 лева.

Когато решите да станете дистрибутор, Моля попълнете регистрационната форма, като изберете клиентска група "Кандидат-дистрибутор":
https://www.tiandesklad.com/index.php?route=account/register

В рамките на 24 часа, вие ще получите своя дистрибуторски номер, и профилът ви ще бъде активиран. Когато влезнете в своя профил през ВХОД, вие вече ще можете да виждате и да добавяте желаните от вас продукти на дистрибуторски цени.

Доставката на поръчани продукти се осъщетвява чрез куриерска фирма "Спиди" с фиксиран транспортен разход от 5.00 лв, а над 120 лв. безплатно.